SEMIFINAL COPA TARRAGONA

L'ALDEA   0 (9) - 0 (8) CFS EL CATLLAR AT 'A'
Gols:
Els penals esvaeixen el somni d'arribar a la final de Copa Tarragona.
Bon partit dels dos equips, els quals es van tindre molt respecte segons el marcador final.
Segons diferents trams de partit va ser dominat  per un o l'altre equip, més dominat pels nostres a la segona part on l'equip es va sentir més cómode en el joc, sense el joc travat de la resta de partit. A l'últim minut el nostre sènior va treure porter-jugador per arriscar e intentar guanyar el partit, que podia haver sigut factible si l'àrbitre hagués xiulat un penal per mans clares a falta de 15seg. Després del temps reglamentari,arribat amb 0-0 al marcador, es va passar a xutar penals. van ser necessaris 9 per equip ja que els 8 primers van ser transformats, el novè penal va ser decissiu ja que L'Aldea també el transformava en gol i posteriorment els nostres fallaven el seu novè penal.

L'Aldea passava a la final de l'endemà, on es va proclamar Campió de Copa Tarragona al guanyar en la prórroga per 5 - 3 al Mare Molas CFS, el qual va guanyar a l'AE L'Hospitalet per 4 - 2 en l'altre semifinal de Dissabte.