dilluns, 13 d’agost del 2012

HISTÒRIA DEL CFS. CATLLAR ATLÈTIC.


HISTÒRIA 

La història del nostre club, comencà l'estiu del 2008. Podem dir fins al moment que som un club jove. Aleshores, un grup de joves de la vil.la es van reunir com cada tarda per passar una estoneta xerrant, rient i explicant-se el dia a dia. És aquí on, fent petar la xerrada, va sorgir l’idea de formar un equip d’amics per jugar a futbol sala, un esport inèdit a la vil.la.
L’idea de bon principi va agradar a la gran majoria, i a partir d’aquell instant es van començar a moure per esbrinar que s’habia de fer.
Van possar-se en contacte amb la Federació Catalana de Futbol, on se’ls va informar que per poder competir en lligues federatives, havia de ser club i per tant es va passar a formar uns estatuts, una junta fundadora i un nom per aquest, i tot això va ser possible el dia 16 de setembre del 2008, on el CLUB FUTBOL SALA EL CATLLAR ATLÈTIC, va ser enregistrat com a club esportiu, al registre de la Federació Catalana de Futbol i altres organismes.
La primera junta directiva, encapsalada per RICARD MOYA, va ser l’ encarregada de gestionar tot els tràmits de creació i fundació abans esmentats, i també d’escollir uns colors i un escut que en tot moment serem i estarem orgullosos de portar al cor. Tan l`escut com els colors de l ‘equipació, parteixen de l’ idea de fer-nos més catllarencs i per tant que més significatiu per crear-los, que de la bandera de la vil.la.

                                  Bandera                                                             Escut    
    


 Colors d' equipació :   Samarreta Verda   
                                   Pantaló Vermell     
                                   Mitges Blanques    

Acabada la temporada 2011/2012 acaba el mandat de la primera junta, deixant al càrrec a mans de Jordi Serrano i de la seva junta, ja què va ser l'única candidatura presentada a les primeres eleccions del club.




Resum de temporades

Temporada 2008 /2009  
     La primera temporada del club , va comptar amb 3 equips

- Equip Senior Masculí, considerat el primer equip del club, que va ser inscrit en la categoria 1a. Divisió Territorial de Tarragona, on a pessar de l’inexperiència en aquest esport l’equip va assolir un 6è lloc, al final de temporada, que el deixaba sense possibilitats d’ascendir o descendir de categoria. Nobstant, l’equip decendiria a 2a. Divisió Territorial de Tarragona, per motius de manca d’instal.lacions, al crear la Federació de Futbol Sala de Tarragona aquesta categoria i exigir uns requisits mínims per participar-hi. 
- Equip Senior Femení, considerat el primer equip femení. Aquest equip no va ser inscrit aquest any peroò es dedicà a fer entrenaments durant tota la temporada per preparar la seguent temporada.
- Equip Cadet, va ser el primer equip de formació de futbol base del club i va fer una gran temporada acabant 1r. al final de temporada, tot i què va participar en les competicions del Consell Comarcal del Tarragonès.


Temporada 2009 /2010 

- Equip Senior Masculí, la temporada en 2a. Divisió Territorial de Tarragona, va ser llarga però molt exitosa, l’equip després de quedar entre els primers classificats de la lliga regular, es va proclamar campió de la fase d’ascens i així assolir de nou la 1a. Divisió Territorial de Tarragona.

- Equip Senior Femení, en aquesta fou l’estrena en competició del equip femení,va fer una bona campanya tot i enfrontar-se a equips molt consolidats.

- Equip Cadet, la segona temporada en competició l’equip competir per primera vegada en les lligues de la FCF, notant un canvi bastant diferent al de l’any anterior, tot i això va lluitar per les places de mitja taula.

Temporada 2010 /2011 

- Equip Senior Masculí, l'Equip participà a la categoria 1a. Divisió Territorial aconseguida amb l’ascens i assoleix una gran 7a. posició final, tenint que jugar els partits al pavelló d'Altafulla, després d’una gran remontada havent estat les 6 primeres jornades últims, sense guanyar cap partit. Aleshores va agafar les ordres del equip , l’entrenador Cesar Silva. S’ascendeix per motius federatius. 

- Equip Senior B Masculí, Es creà per l'arribada de més jugadors del poble, i poguer  ser representats en dues categories, inscrit a 2a. Divisió Territorial, fent gran campanya tot i quedar part baixa de la taula,i aconsegueix mantenir categoria. Tot i què al final ascendeix per motius federatius. 

- Equip Senior Femení, bona temporada feta per les noies del club, donant la cara a equips més forts, s’acaba baixant per reestructuració de lligues.  

- Equip Juvenil, el pas de equip cadet a juvenil va ser el problema més gran en que es va trobar l ‘equip, ja que suposava enfrontar-se a equips amb juvenils ja experimantats.



Temporada 2011/2012 
- Equip Senior A Masculí, el primer equip agafà el repte de participar en la categoria de Preferent Territorial, amb l'objectiu de mantenir-se a la categoria, objectiu que assoleix a mitja temporada. 

- Equip Senior B Masculí, l' equip afrontà una temporada amb ilusió de categoria superior havent ascendit a 1a. Divisió Territorial, però les lesions i falta d'efectius van deteriorar una temporada que havia de ser diferent, l'equip va acabar dient àdeu a la categoria fugasment, no sense lluitar fins l'últim partit de lliga. 

- Equip Senior Femení, excel.lent temporada de l'equip femení, que desde primer moment de la competició, va demostrar els seus progressos mantenint-se a les primeres posicions de la categoria. Finalment va acabar en 2a. posició de la taula.

- Equip Juvenil, al igual que l’equip femení, desde les primeres jornades de lliga, s’afiançà a les primeres posicions de la taula i pràcticament fins a les últimes van tindre opcions per assolir l’ascens.Va ser a la recta final on es van perdre les opcions en encadenar algunes derrotes  seguides.

- Equip Infantil, primera temporada en competició d’aquests al club. Malahoradament la falta de efectius, i d’experiència va desencadenar en una temporada dolenta per l ‘ infantil. 
Durant la temporada també van entrenar un equip de Babys i un de Benjamins.

 
Temporada 2012/2013

- Equip Senior A Masculí, gran temporada del primer equip, en el seu segon any a Preferent Territorial, assolint un 4t lloc de la taula, al final de temporada. Finalment s'ascendeix a DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
 - Equip Senior B Masculí, el retorn a 2a. Divisió Territorial no va ser del tot com s’esperava, tenint que jugar una lliga de pocs equips i 4 voltes. La mala sort entre lessions dels dos sèniors, va deixar amb pocs efectius per afrontar alguns partits.
- Equip Senior Femení, temporada amb bones expectatives i de tràmit, ja que la direcció de l’equip va passar per mans de dos misters diferents i  la renovació pràcticament de tota la plantilla, va fer dificil l’adaptació al joc. Tot i això van fer una bona temporada.
- Equip Juvenil, grandíssima temporada dels nois del juvenil. En lliga assolint la 3a. posició empatat a punts amb el 2n. I quedant-se a portes de l’ascens. En Copa Catalunya, disputar el 16ns de final per haver arrivat a la Final de Copa Tarragona. I finalment, es va proclamar CAMPIÓ DE COPA TARRAGONA en una final molt disputada, que es va decidir als penals.
- Equip Infantil, una temporada de gran nivell, tant de l’equip com dels equips de la lliga, en la que van quedar en les primeres posicions i també a portes de poguer ascendir de categoria.
- Equip Aleví, primer any de competició d’aquests on malauradament els resultats no van acompanyar, però si els progressos dels nois.
- Equip Pre-Benjamí, primer any de competició dels més petits del club, i com l’ aleví, malauradament els resultats no van acompanyar, però si els progressos dels nois, que es van enfrontar a nois més grans perquè no tenien l’ edat encara de Pre-benjamí, la gran majoria dels nens.

Temporada 2013/2014 (ACTUAL)

- Equip Senior A Masculí
- Equip Senior B Masculí
- Equip Senior Femení
- Equip Juvenil
- Equip Cadet
- Equip Aleví 
- Equip Pre-Benjamí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada