dijous, 28 de novembre del 2013

COPA TARRAGONA

Els resultats de la primera ronda de Copa Tarragona dels nostres equips del club.

---------------------------------------------------------------------------------
TORREDEMBARRA CFS  2-3 CFS EL CATLLAR AT 'A'
Gols: Miguel, Mateu, Lluis

Primer partit de Copa Tarragona del primer equip, solventat en una pista molt lliscant i que dificultava l'acció de joc dels nostres. Partit dominat en tot moment amb l'equip Torrenc tancat defensivament i més després que al principi de la 2a part es possaven per devant al marcador. Posteriorment un xut de Mateu desde 15 m i una jugada d'aquest i Lluís han possat el 2-3 final.

CLASSIFICAT SEGÜENT RONDA

----------------------------------------------------------------------

CFS EL CATLLAR AT 'Femení'  4-3 FLIX JE
Gols: Esther, Fanni, Inés, Nuria

Gran partit de Copa Tarragona del femení amb remontada épica inclossa després que l'equip visitant es poses 0-3 a la primera part. Però la segona part va ser totalment diferent. Un gol matiner d'Esther va animar a l'equip que va seguir jugant amb molt de criteri tant defensivament, anul.lant a les contraries, tant com ofensivament marcant 3 gols més.

CFS EL CATLLAR AT 'Cadet'  1-10 SALOU 'A'
Gols: Cris

Partit amb absolut domini visitant com reflexa el marcador, ja que els visitants militen a una categoria superior als nostres.

ELIMINAT

CFS EL CATLLAR AT 'Aleví'   Retirat de la competició

PLATENSE SEGUR CALAFELL  3-1 CFS EL CATLLAR AT 'Juvenil'
Gols: Radu

Partit dominat pel joc dur local, que va condicionar als nostres després de que el marcador reflexés 3-1.
Poc més a dir, ja que els nostres no van voler entrar en provocacions. Enrrenou a la grada amb els nostres aficionats.