dijous, 28 de novembre del 2013

LA JORNADA 23/24 NOV

Els partits jugats aquest cap de setmana pels nostres equips han estat els següents:

CFS El Catllar At.'Minis'  -  AMPA Dominiques
Gols:
Primer partit dels més petits del club solventat amb un ampli marcador.

CFS El Catllar At.'Aleví' 3 - 4  CFS Vandellós
Gols: Lucas, Àlex, Dani
Bon partit dels dos equips, que van arribar al descans amb un 2-2 al marcador. A la represa del joc els catllarencs van possar-se per devant fins que a falta de pocs minuts l'equip visitant va donar la volta al marcador amb dos gols.

<<<Classificació>>>

Salou CFS 'B'  3 - 0  CFS El Catllar At.'Cadet'
Gols:
Victória dels de Salou a la seva pista, on les errades dels nostres i les contres dels locals a la primera part convertides en 3 gols, van matar el partit sense gaire més a fer.

Salou CFS 'B'  4 - 5  CFS El Catllar At.'Juvenil'
Gols: Pablo, Aleix, Dani(2)
Visita del juvenil a Salou, on la primera part va faltar actitut i joc, cosa que va fer que els locals anèssin al descans amb 2-0 a favor.
2a part dominada en tot moment, fent efectiva la remontada.
Anècdota: El resultat real va ser 3-4, l'àrbit va apuntar un gol més a cada equip. Miguel (de regal )

CFS El Catllar At.'Femení' 2 - 0 L'Ampolla FS
Gols: Olga, Sheila
Partit molt complert de les nostres noies. El partit va ser de tu a tu entre els dos equips fins que 2 gols de les noies van decantar la balança. Podria haver sigut un marcador més ampli de no ser de la gran portera de L'Ampolla.

Futbolpax  4 - 2  CFS El Catllar At.  "B"
Gols:  Miki, Jaume
El nostre Sènior 'B' es va desplaçar a Camp Clar per enfrontar-se al Futbolpax, lider del grup.
El partit va arribar a la mitja part amb empat a 2, pero la segona part va a tornar a ser decissiva amb 2 gols locals, un marcat quan l'equip jugava amb porter-jugador per intentar empatar a 3.