dilluns, 27 de gener del 2014

Jornada 25/26 GEN

Els partits jugats aquest cap de setmana pels nostres equips han estat els següents:

AMPA L'Arrabassada 5 - 5 CFS El Catllar At.'Minis'
Gols: Carlos(5)

Gran partit dels minis en el partit fora de casa però al Col.legi L'Agulla del Catllar, tot i que la ventatge aconseguida de 4 gols (0-4) va ser anulada pels locals al final dels dos primers quarts . Els dos últims quarts van seguir la mateixa tònica d'empat.

SENSE CLASSIFICACIÓ

Platense Segur de Calafell 6 - 1 CFS El Catllar At.'Cadet'
Gols:
Gran partit a la primera part on s'arribava amb un 2-1 en contra. A la represa l'àrbit es va convertir en el protagonista pitant dos penals inexistents, un per mà (colze) involuntaria i un altre per falta fora l'àrea. Els entrenadors del Cadet van decidir acabar el partit davant d'aquests fets.

<<<Classificació>>>

CFS Mare Molas  4 - 4  CFS El Catllar At.'Juvenil'
Gols:  Julio(3), Miguel
Bon partit del juvenil a Reus.
El partit va començar amb domini visitant aconseguint un bon 0-2 al marcador, mitjançant Julio, anul.lat abans de la mitja part amb 2 gols pràcticament seguits dels reusencs, quan dominaven amb el joc. A la segona part més de lo mateix però en ordre invers, cada vegada que els locals marcaven els nostres o solventaven amb l'empat fins al marcador final.

Futbolpax 'A' 3 - 2 CFS El Catllar At.'Femení'
Gols: Ester G., Maria
Partit molt disputat fins a l'ultim minut. Va ser molt igualat en tot moment amb ocasions per ambdues parts, i per domini en el marcador. Als ultims minuts una malhaurada jugada es convertia amb un rebot en una de les nostres jugadores es convertia amb el gol de la victòria de les Tarragonines.

FS Roda de Barà 6 - 1 CFS El Catllar At.'Aleví'
Gols: Marc
Segueix la ratxa negativa de resultats dels alevins, aquest cap de setmana a Roda de Barà no van disputar un bon partit com reflexa el marcador.