dilluns, 23 de desembre del 2013

jornada 21/22 DES

Els partits jugats aquest cap de setmana pels nostres equips han estat els següents:

CFS El Catllar At.'Cadet' 3 - 6  Laguna FS
Gols:Sergi, Cris, Pau
Partit de domini visitant, amb bon joc al principi del partit i possant un 2-0 al marcador que donava esperances de gran victòria, esvaides amb l'empat dels cambrilencs abans del descans. A la segona, els gols van arribar de part del Laguna fent ampli el marcador.

<<<Classificació>>>

CFS El Catllar At.'Femení' 2 - 1 Sarralenc EC
Gols: Mar, Ester G.
Partit épic guanyant a l'últim segon de partit i remontant el gol visitant a falta de 5 min del final de la segona part amb gols de Mar i Esther G. , aquest en l'últim suspir del  "match" trencant l'empat.

Diumenge també es van disputar el partit ajornat:

CFS El Catllar At.'Aleví' 4 - 2   Amposta FS 'B'
Gols: Àlex, Lucas, Dani, Marc
Tot i començar el partit amb un 0-2 a favor dels ampostins, els alevins van poder arribar a la mitja part amb empat gràcies els gols de Àlex i Lucas.A la represa dos gols més van deixar la victòria a casa.